Nejnovější recenze ze sekce Houpací sítě
- Barva
- Materiál
Zatím nevím, ještě jsem nevyzkoušela
- kvalitní látka
- dobré šití
- nic jsem nenašla
- pevná látka
- kvalitní ušití
- nic jsem nenašla
doporučuji
- opravdu dobrá na cesty-lehká
doporučuji
- Dodáno už sestavené. Pohodlné.
Velmi dobře použitelné a pohodlné houpací křeslo.
TTTM single hnědá/zelená
Anonym
Přidáno: 28. dubna 2012
(naposledy upraveno 28. dubna 2012)
Zakoupeno v Kolobezky-Houpaci-Site
- Skladná,blesková instalace.
Velice lehká,pohodlná houpací síť.Je skladná a snadno rozložitelná.Osvědčila se mi nejenom při outdoorových dovolených,ale i doma na zahradě.
jednu uz mam doma, tuto som kupil bratovi. skvela vec - velka, skladna, pohodlna, aj ked mozno si mohol vybrat inu farbu :)
- super skladná
- lehká
- lepší spaní než v posteli
- nemam negativní zkušenosti
Výborná věc. Doporučuji všem trampíkům co se toulaj bez batohu. Na čundr mi stačí jen nůž, celta a hamaka.
jednoduchý, základní produkt - tzn. jsou lepší "houpačky" za několikanásobné částky
- jednalo se o první náhradní síť, kterou jsem nakupoval po zakoupení kompletního výrobku
- rozměry odpovídají udaným
doporučuji výrobek
- SUPER
SUPER
- skladnost, cena
- nepohodlná, pouze pro nouzové situace
pro nouzové řešení přespání není lepší volba
- kvalita
nákup jako dárek
V rámci účelu pro terý je určena perfektní:jednoduchá,lehká,malá,skladná-jakýkoli stan pro jednoho anebo sofistikovanější(snad i pohodlnější) hamaka se této síti doplněné o obyčejnou plachtu v uvedených parametrech nemůže rovnat.
- Je to nejvhodnější síť do přírody v živém barevném provedení
- Nemusí se stále uklízet kvůli počasí
- Cenově přijatelná
- Skvělá nosnost i přepravní váha
Tuto houpací síť jsem si právě objednal
- pohodlné, nezabírá místo
- -
houpací křeslo jsem zakoupila partnerovi, protože já ho již mám asi tři roky a jsem s ním velmi spokojená, je velice pohodlné a dobře drží tvar
- Toto závěsné houpací křeslo se dá využít v bytě i venku.
- Našemu 11ti měsíčnímu prckovi se houpání v tomto křesle moc líbí.
- Na tento výrobek jsme narazili v Jihlavském Orca klubu v dětské herně.
- Jen z legrace jsem do něj našeho malého posadil a on v tom při houpání usnul takže bylo ihned rozhodnuto, že si toto křeslo taky pořídíme.
- Opravdu udrží 120kg. Já mám 111kg a malý 9kg a houpeme se v tom společně.
- Nic.
K tomuto houpacímu křeslu jsme si museli zakoupit závěsnou sadu power hook 2x protože máme sádrokartonový strop. Ten by 120kg opravdu neudržel takže jsem závěsný hák dal z obou stran stropu a na půdě jsem řetěz upevnil ke trámu nad stropem. Toto je taky rada pro lidi, kteří nemají betonový strop. Pokud máte malé dítě tak jednoznačně doporučuji.
Při koupi houpací sítě si dát pozor na zúžení při zatížení a počítat s tím
- pekna pevna houpaci sit
- vleze se do něj pohodlně dospělá osoba a děcko
- velká nosnost
výborná relaxace, dobré pro děti. Jednoduchá instalace díky karabině jednoduše odpnutelné. Látka je opravdu pevná. Je pohodlné, skutečně ze sezení v něm nebolí záda, látka se zádům přizpůsobuje, nikde nic netlač