Nejnovější recenze ze sekce Houpací sítě
Měl jsem pro vnoučata něco podobného a u tohoto výrobku mě zaujala i cena
- Je pro dva nebo ho využiji jako síť na ležení
- kvalitní provedení
- Dobrá kvalita, nízká cena
Kvalita dobrá, cena nejnižší pro houpačku těchto parametrů, spokojenost, doporučuji.
- drahé
- Žádné
Konstrukce křiva, díry absolutně nesedí a o síti která je proti konstrukci poloviční radši ani nemluvit
Odolná síť (proti vodě, roztržení). Na dotek ale není až tak příjemná - umělé vlákno. Šířka látky (ležení napříč) určitě není ani 160cm..
Rychlé, jednoduché uvázání, funguje skvěle.
Slušná kvalita za slušnou cenu.
- Za málo peněz hodně muziky:) upřímně jsem nečekala moc a houpačka vypadá bytelne, uchyceni je snadné a vyplet se dost roztahne:) Merim 160 cm a do houpačky se vejdu pri opreni hlavy i s natazenyma nohama, takže za me velká paráda :))
Zakončení konce lanek/snurek houpačky není provedeno úplně kvalitně, ale řekla bych,že pri zatizeni se nemá šanci roztrepit/rozvazat...
- Závěsné křeslo i hamaku této značky už doma máme. V létě nonstop používáno. Menší křeslo této značky i po několika letech (min. 5 letech) je stále ve vynikajícím stavu, jen vybledlé od sluníčka. Teď jsme si koupili větší křeslo a sednete si do něj i se skříženýma nohama.
Houpací síť ve skutečnosti jiná než na obrázku. Bez ozdob, pouze pytlový látka, místy potrhaná..
Bohužel mě kvalita výrobku velmi zklamala.
- Velmi pohodlny
- je to pecka..
Houpáníčko Tenerife se stojanem 200 x 150 cm modrozelená
Přidáno: 15. dubna 2020
(naposledy upraveno 12. května 2020)
Zakoupeno v Houpáníčko
- Velmi jednoduché a rychlé sestavení konstrukce
- Je jednoduché s ním pohybovat po zahradě
Zatím jsem na nic nepřišla
- Stabilita
- Materiál konstrukce
- Materiál "sítě"
- Kvalitní výrobek na relax z přírodních materiálů.
skvělá věc k odpočinku v závěsu :)
Je to již druhá houpačka do rodiny. Pro více členů rodiny jedna nestačí :)
- Rychlé dodání. Vak je neuvěřitelně pohodlný a pevný.
houpačka je super, je lehká, takže se dá jednoduše přenášet po celé zahradě
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »